Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Contacte Galeria fotogràfica Videos dron

Fundada l'abril de 1964 per l'enginyer tècnic agrícola Sr. José Mª Carulla Gratacós i amb relleu generacional (Director Tècnic D. Albert Carulla Riera i gerent, D. Francesc Carulla Riera), la seva presència a les Balears ha estat un referent constant en el sector cartogràfic de Balears.

Durant aquest període de temps s'ha caracteritzat per la dràstica evolució tant en els procediments tecnològics emprats com en els resultats amb ells obtinguts; Estop S.A. ha demostrat ser un fidel exponent d'adaptabilitat a les noves exigències de mercat, el que ha fet que la nostra empresa un líder en el sector tant en tecnologies com en els processos més avançats, comptant per a això amb un equip multidisciplinari de professionals com Enginyers, Topògrafs, Biòlegs, Fotògrafs, Economistes, Comercials, Dissenyadors gràfics, Geòlegs etc ... altament qualificats amb una gran trajectòria i experiència que garanteixen l'èxit dels resultats obtinguts fins ara; és per això que comptem amb pràcticament la totalitat de departaments que intervenen en el coneixement i gestió del territori.

En els seus orígens Estop S.A. va néixer com una empresa dedicada gairebé i de forma exclusiva a treballs de topografia; el 1968 va passar a oferir un nou servei de Fotografies Aèries Verticals, en 1982 oferta els serveis de Fotografia Aèria Panoràmica, el 1988 ofereix els serveis de realització d'Estudis Mediambientals, el 1990 comença amb els serveis de fotografia terrestre industrial, 1995 incorpora SIG, en 1996 serveis de Publicitat Aèria, en 2002 Perspectives 3D, infografia, el 2005 Estudis Geotècnics i Geofísics, el 2013 Fotografia i vídeo aeris amb dron, el 2015 plànols georeferenciats - GML, el 2015 Fotogrametria de pedreres i edificis, el 2017 realització d'estats actuals d'edificis i façanes amb Laser escàner.