Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Contacte Galeria fotogràfica Videos dron

Sobre Estop

Fundada a l'Abril de 1964 per l'Enginyer Tècnic Agrícola D. José Mª Carulla Gratacòs i amb relleu generacional, la seva presència en les Balears ha estat un referent constant en el sector cartogràfic de Balears.

Durant aquest període de temps s'ha caracteritzat per la dràstica evolució tant en els procediments tecnològics emprats com en els resultats amb ells obtinguts; ESTOP S.A. ha demostrat ser un fidel exponent d'adaptabilitat a les noves exigències del mercat, el que ha fet de la nostra empresa un líder del sector tant en tecnologies com en els processos més avançats, contant per a això amb un equip multidisciplinar de professionals com Enginyers, Topògrafs, Biòlegs, Fotògrafs, Economistes, Comercials, Escanistes, Dissenyadors gràfics, Geòlegs, etc... altament qualificats amb una gran trajectòria i experiència que garanteixen l'èxit dels resultats obtinguts fins a ara.; és per això que contem amb pràcticament la totalitat de departaments que intervenen en el coneixement i gestió del territori.

En els seus orígens ESTOP S.A. va néixer com una empresa dedicada gairebé i de forma exclusiva a treballs de topografia; el 1968 va passar a oferir un nou servei de Fotografies Aèries Verticals, el 1982 oferta els serveis de Fotografia Aèria Panoràmica, el 1988 ofereix els serveis de realització d'Estudis Mediambientals , el 1990 comença amb els serveis de fotografia terrestre industrial, el 1995 incorpora SIG, el 1996 serveis de Publicitat Aèria, el 2001 Serveis Digitals, el 2002 Perspectives 3D, infografia, el 2003 Fotografia amb perxa, el 2005 Estudis Geotecnics, el 2013 Fotografía i video amb dron, el 2015 planols georreferenciats - GML, el 2015 Fotogrametría de canteres i edificis.

Qui som

Veure mes

Clients

Veure mes

ISO 9001:2000

Veure mes

Avís legal

Veure mes

Treballa amb nosaltres

Veure mes

Contacte

Veure mes