Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Contacte Galeria fotogràfica Videos dron

Realitzem plànols per a la validació de la representació gràfica alternativa comprovant el parcel·lari en format GML (Geographical Markup Laguage) i que aquest respecta la delimitació que consta a la cartografia cadastral. 

Amb això oferim un Informe de Validació de Representació Gràfica Alternativa (IVGA) que és un document electrònic signat amb Codi de Seguretat de verificació (CSV) per la D.G. del Cadastre com a actuació administrativa autoritzada que indica si el parcel·lari aportat en format GML respecta la delimitació que consta a la cartografia cadastral.

 

Tot això a causa de la Llei Hipotecària i text refós de la Llei de Cadastre Immobiliari en la qual estableixen un sistema de coordinació entre el Cadastre Immobiliari i el Registre de la Propietat, perquè aquest incorpori la descripció gràfica georeferenciada de les finques registrals, utilitzant com a a base la cartografia cadastral. Amb això es persegueix donar més seguretat a les dades d'ubicació, delimitació i superfície de les finques registrals que són objecte de el tràfic jurídic.