Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Contacte Galeria fotogràfica Videos dron

Tamany i tipus de pancartes

La grandària d'aquesta és de 4 metres d'alt per 12 metres de llarg, incorporant al seu torn 3 metres més de cua (que no es pinta) i que té la missió de mantenir estable els últims metres de la pancarta. Aquests tres metres de cua van esmorteint les vibracions de la pancartes i el seu conseqüent desgast; de tal manera que al no estar pintada i no afectar al desgast, el texte sempre es veu en perfectes condicions. I pel el fet de no estar pintada fa que la durabilitat de la pancarta sigui molt major tenint tan sols cal canviar la cua de la pancarta aproximadament cada 50 hores de vol.

El preu de la tela, confecció, disseny i pintura oscil·larà entre 670.-€ i 950.-€ en funció de la dificultat del disseny, colors etc.

Una vegada finalitzada la campanya, la pancarta passarà en poder del client, tenint aquest l'opció, de que ESTOP S.A. li pugui guardar per a pròximes campanyes publicitàries.

ESTOP S.A. li garanteix la pancarta durant una temporada o 50 hores de vol; en cas de trencament, estrip, pèrdua, etc. aquesta empresa es responsabilitza de la reposició de la pancarta sense cap cost pel client.